Anmeldelse af 1xBet

1xBet bookmaker optrådte første gang på markedet for sportsvæddemål i 2007 og accepterede oprindeligt væddemål på spillestederne. Platformen ejes af Exinvest Limited som faktureringsagent og 1X Corp N.V., der har hovedkvarter i Moskva. 

I 2011 frigav kontoret sit officielle websted med spildomænet 1xBet com. Siden da begyndte bookmakeren at fokusere på kundeservice inden for online sportsvæddemål.

1xbet-danmark
1xbet Danmark

I løbet af sin eksistens er 1xBet blevet et verdenskendt brand, som nu er repræsenteret i mere end 50 lande. Ud over SNG og Østeuropa , er dette kontor velkendt i de nordiske lande, herunder Danmark.

Fordele og ulemper ved 1xBet

Der er altid fordele og ulemper ved enhver online bookmaker. Disse kriterier er ofte subjektive, men det er ikke desto mindre dem, der påvirker vurderingen og popularitetsniveauet for hver platform.

Den største fordel ved 1xBet er tilgængeligheden af denne spilressource.

Takket være de mobile applikationer og mobilversionen har spillerne altid mulighed for at foretage indsatser.

Hvad angår de andre plusser og minusser, der er noteret i dette bookmakerkontor, kan vi stoppe ved følgende:

FordeleUlemper
Et stort antal sportsbegivenhederSiden er svær at indlæse
Omfattende bonusprogramNogle gange er konti blokeret
Praktisk mobilversionGennemsnitlige odds
Gratis live-streaming
Ingen gevinstskat

Hvad angår gameplayet, er kontorets overdrevne mistænksomhed over for spillet og nogle spilleres opførsel i første række. Account cutting er ikke et almindeligt fænomen i 1xBet’s arbejde. Ikke desto mindre, hvis sikkerhedstjenesten er i tvivl om klientens anstændighed, er det muligt at blokere konti og forsinke betalinger.

Hjemmesidens design og layout

Grænsefladen på 1xBet-webstedet er ret overskuelig, og navigationen er gennemtænkt. Alle tilbud er opdelt i særlige kategorier – væddemål, sweepstakes, casinospil osv.  Der er en søgefunktion, der gør det muligt for dig at gå hurtigt til den ønskede sektion. Brugeren kan sende specifikke spil til kategorien “Favoritter”, danne sine egne filtre. Der er en separat fane “Seneste”. 

I det øverste hjørne af siden til venstre er der kategorier med statistik, aktuelle bonusser og saldodata. Til højre er der indstillinger, knappen til at logge ud af den personlige konto, punktet til at ændre sproget. Kontaktoplysninger på hovedsiden nedenfor. 

Desuden udviklede udviklerne af webstedet perfekt fungerede kategorien “Statistik”. Der er en masse nyttige oplysninger og placeringer, uanset hvilke turneringer, konkurrencer, ligaer, mesterskaber rundt om i verden er interesseret i spilleren. Takket være statistikker kan spilleren analysere den aktuelle tilstand af et bestemt hold, atlet. Det er meget lettere at lave væddemål, fordi sandsynligheden for at resultatet af væddemålet vil være vindende stiger.

Registrering den 1xBet

For at begynde at satse på sport skal du først registrere dig på bookmakerens officielle websted via computer eller mobilenhed og indbetale din konto. Registreringen kan ske på flere måder, så du har mulighed for at vælge den bedste. Der er også mange muligheder for at foretage en indbetaling.

Når du åbner hovedsiden på den officielle bookmaker’s hjemmeside, kan du se knappen “Registration” i højre side. Når du klikker på den, vil du se en formular, hvor du kan vælge den måde, du vil registrere dig på:

Med 1 klik. Den hurtigste måde at registrere på. Du skal blot vælge dit land og din indbetalingsvaluta i drop-down-listen. Hvis der er en promokode, skal du indtaste den i det relevante felt. Når du har bekræftet registreringen, modtager du et individuelt login og en adgangskode. Disse er automatisk genererede unikke kombinationer af tegn, som du bør gemme for ikke at glemme. Systemet vil tilbyde dig flere måder at gemme dine data på; 

På telefon. Du indtaster det mobiltelefonnummer, som du bestiller en SMS med bekræftelseskoden til registreringen. Vælg valutaen for kontoen, skriv kampagnekoden, hvis den er tilgængelig, og bekræftelseskoden modtaget på telefonen i meddelelsen, bekræft din hensigt om at registrere dig. Herefter modtager du endnu en SMS med et brugernavn og en adgangskode;

signup-dk
1xBet registering

Via e-mail. Dette er en fuldstændig registrering, hvor du skal angive bopælsregion og -land, vælge valuta for kontoen, skrive dit fornavn og efternavn i overensstemmelse med dit pas, skrive dit mobiltelefonnummer og en gyldig e-mailadresse. Dernæst skal du finde på en adgangskode for at logge ind, indtast den i de relevante felter. Promokoden indtastes kun, hvis den er tilgængelig. Bekræft, at du har til hensigt at registrere dig, hvorefter postkassen vil modtage en besked om at aktivere din profil;

Gennem sociale netværk. Ved at vælge et socialt netværk blandt de foreslåede muligheder tilknytter du dets konto og giver tilladelse til at bruge dataene. Glem ikke at vælge en valuta og bekræfte din registrering.

Login til webstedet sker ved hjælp af det login og den adgangskode, som du har modtaget efter afslutningen af registreringsprocessen. Efter godkendelse skal du gå til din personlige konto og udfylde din profil. Dette er nødvendigt for at identificere dig som spiller, for at verificere personlige data.

Hvilke markeder dækker 1xBet?

1xbet tilbyder sine kunder et rigt sportsudbud med mange forskellige typer af spil. Der kan spilles på fodbold, basketball, volleyball, håndbold, tennis, forskellige typer kampsport og løb. Den rigelige mængde af linjer på mere sjældne og specifikke sportsgrene – cricket, floorball, field hockey, golf og ikke kun. Tilgængelige talrige ligaer og turneringer af forskellige rækker, begivenheder og kampe, der involverer herre-, kvinde- og ungdomshold.

Bettingmarkedet overrasker også med sin mangfoldighed. Du kan gætte på vinderen af opgøret, totaler, handicaps med bekvemme odds. Ofte er man afhængig af statistiske data – hjørnespark, gule og røde kort, offside, skud på mål og så videre. Du kan forsøge at gætte på en bestemt atletes aktivitet. Det er muligt at placere væddemål på prematch, på fodboldkampe af mestre, på cybersportsdiscipliner, og de kan alle ses live i video-udsendelsestilstand. I denne henseende er online bookmakeren et godt valg for både begyndere og erfarne spillere med høje krav.

1xBet Live Betting

Live betting er for nylig blevet meget populært blandt spillere. Du tilbydes at satse efter kampens start eller spillet indtil slutningen. For at placere et væddemål skal du vælge den relevante sektion “Live” i den øverste menubjælke. Der vil være en liste over alle aktuelle begivenheder. Vælg den, som du kan lave den mest korrekte prognose for. Og her tilbydes du en lang række udfald: sejr til første- eller andetholdet, uafgjort, og der er også mulighed for at vælge en dobbeltmulighed, f.eks. sejr til førsteholdet eller uafgjort, sejr til første- eller andetholdet, osv. Beregningen foretages efter afslutningen af konkurrencen.

Først er det tilrådeligt at beslutte, hvilken type priser du vil arbejde med, vi har overvejet de vigtigste ovenfor. På bettingmarkedet kan du finde væddemål på resultater, odds, totaler, dobbeltchance, tid/match og så videre. 1xBet tilbyder en meget omfattende liste! I den store kolonne til venstre kan du se hele linjen opdelt efter sport. Helt øverst er sektionen for live betting. Nederst er der en sektion med kommende begivenheder. Vælg din ønskede sport. Bemærk venligst, at de mest populære også ligger øverst. Vi taler om fodbold, hockey, tennis, basketball og volleyball.

Vælg en begivenhed, og gå til den detaljerede side. Du vil se den fulde liste, dvs. en liste over mulige spil, som bookmakerne tilbyder. For nemheds skyld er de grupperet i sektioner. Klik på koefficienten for det ønskede væddemål, og dit valg vil blive vist i kuponen (øverst til højre). For at danne en akkumulator skal du blot klikke på flere odds efter tur. De vil alle være inkluderet i én kupon. På kuponen skal du angive det beløb, du ønsker at satse. Bookmakeren vil automatisk vise din potentielle gevinst. For at beregne nettogevinsten skal du bruge en simpel formel – indsatsbeløbet ganget med koefficienten – indsatsbeløbet. Det er tilbage at klikke på knappen “Placer et væddemål” og vente på, at begivenheden slutter. Historikken over dine væddemål er altid tilgængelig på din personlige konto.

1xBet esport-væddemål i 2022

Inden for online betting har eSports været førende i lang tid – med udviklingen af denne retning har mange spillere været opmærksomme på det. Bettingfirmaer indså hurtigt potentialet i disciplinen, så i dag tilbyder mange bookmakere allerede sådanne væddemål. Online bookmakeren 1xbet var ingen undtagelse – eSports præsenteres meget detaljeret i den.

Ressourcens struktur er indrettet på en sådan måde, at sportsgrene er placeret i venstre side af hovedsiden – der er et valgpanel. Her skal du vælge eSports-begivenheder. Du kan også satse på spil i livetilstand. For at gøre dette skal du åbne den relevante sektion (placeret i det øverste panel i midten af hovedsiden). Dernæst skal du vælge en passende eSport-disciplin.

Når du har markeret resultatet, skal du gå til kuponen for indsatser, angive beløbet og placere en indsats. Herefter er det kun tilbage at vente på, at begivenheden slutter. Beregningen finder sted inden for 5-7 minutter, og i Live-tilstand – inden for 10 minutter.

Esportmarkeder tilgængelige

Valget af esportsdiscipliner hos 1xbet er meget bredt – der findes populære projekter som Dota 2, L.O.L., Fifa, StarCraft 2, Counter-strike, Call of duty, Overwatch, League of legends og mange andre. Du kan satse på kampe i både de mest populære turneringer og mindre mesterskaber.

I Live-tilstand er de vigtigste discipliner tilgængelige for væddemål – nogle spil er specifikke, så du kun kan satse før starten af begivenhederne. Bettingmarkedet er bredt og varieret, og det gælder primært for 1xbet e-football. I FIFA-kampe kan du satse på kampens resultat, samlede og individuelle totaler, holdhandicaps og individuelle tidsperioder.

For andre esportsdiscipliner er der ikke mange typer af væddemål, men med hensyn til antallet af tilgængelige markeder er 1xbe langt foran de fleste af sine konkurrenter.

De mest indbringende odds er på de vigtigste resultater i Call of duty, Dota 2 og Counter-strike. I gennemsnit overstiger bookmakerens margin for kommende begivenheder ikke 7 %, hvilket er et lavt tal for esportsdiscipliner. I Live-tilstand er kontorets margin op til 10%, hvilket gør væddemål urentable. Forhøjede kvoter er sat for to spil – League of legends og FIFA.

Bonustilbud og gratis væddemål

Alle seriøse online bookmakere tilbyder deres kunder forskellige bonusser og kampagner. 1xBet er ingen undtagelse i denne henseende og har udviklet et ret rigt bonusprogram for både nye spillere og allerede registrerede spillere.

1xbet bonus
1xBet bonus

Naturligvis har hver bonus sine egne betingelser. Bookmakeren angiver i detaljer betingelserne for at opnå og omsætte bonussen, og for at gøre dette skal du blot føre musen over bonusbilledet og klikke på fanen “Find ud af mere”. Brugen af bonusser er valgfri, og spillerne kan nemt afvise den både under registreringen og i fremtiden.

100 % INDBETALINGSBONUS

Dette tilbud gælder kun for nye spillere, når de foretager deres første indbetaling. 1xBet byder alle sine nye brugere velkommen med en 100% bonus på op til 1850 DKK. Dette tilbud gælder kun for sportsvæddemål, og for at få det skal en spiller gøre følgende trin for at få det:

 1. Tilmeld dig;
 2. Vælg Indbetalingbonus;
 3. Indbetal et minimumsbeløb til kontoen.

Det er vigtigt, at hvis du ikke indbetaler selv det mindste beløb på kontoen, bliver bonussen ikke krediteret. Bonusens størrelse afhænger direkte af det første indbetalte beløb, men kan ikke være større end 1850 DKK.

X2-ONSDAGSKAMPAGNE

På fredag øges indbetalingen på spillerens konto. Alle brugere kan deltage i kampagnen, uanset hvor længe de har været registreret. Spilleren skal allerede være blevet verificeret, have modtaget den første bonus og omsat den.

Om fredagen kan de efter indbetaling fordoble beløbet, men med en begrænsning – bonussen kan ikke være på mere end 750 DKK. Fredagsdatoer fastsætter 1xBet selv og lægger dem på den officielle side.

HELDIG DAG

Hver dag afholder bookmakeren et lotteri. Gevinsterne kan være 500 bonusser. Med deres hjælp vil det i fremtiden være muligt at købe promokoder. For at deltage i lotteriet skal du ansøge og betale en lille sum penge.

fotbal-1xbet
1xBet lotteri

DAGENS AKKUMULATOR

Hver dag er der akkumulatorspil på siden. Hvis alle begivenheder i et “akkumulatorspil” rammes, øges gevinsten automatisk.

DIN FØDSELSDAG MED 1XBET!

På sin fødselsdag kan en spiller få en bonus i form af en promokode. Den bruges til væddemål uden indskud. Koden kommer til det personlige skab.

ADVANCEBET

Advance i 1xBet kaldes en trustindsats. Det er nødvendigt, hvis en spiller har brug for penge til en indsats. Særskilte betingelser gør det muligt at returnere forskuddet fra gevinsten.

1xBET PROMO KODER

1xBet har en unik logik til at beregne kampagnekoder. Point tildeles dagligt for saldoen af midler på kontoen eller for antallet af gennemførte væddemål.

I Promo sektionen går du til fanen “Promo code showcase” og veksler dine point til reelle fordele.

1xBet betalingsmuligheder og accepterede valutaer

Et vigtigt værktøj for en vellykket spilaktivitet 1xbet er at have en hurtig og effektiv måde at indbetale til spilkontoen på, samt uhindret udbetaling af dine gevinster fra kontoen.

Funktionaliteten af 1xBet bookmakerens websted og mobilapplikationer tilbyder sine kunder en masse forskellige finansielle værktøjer til at udføre de nødvendige transaktioner. Der er 55 betalingsmetoder til rådighed for spillere fra Danmark, hvoraf 47 er kryptovalutaer.

 • Bankkort – Visa
 • E-wallets – Jeton Wallet, Sticpay, Skrill 1-Tap, Perfect Money.
 • Betalingssystemer – ecoPayz, Neteller
 • Bankoverførsel – Rapid Transfer
 • Kryptovaluta – Bitcoin, Ethereum, USDT og andre…

Da bookmakerens hjemmeside har forskellige sprogversioner, har spillerne et stort udvalg af valutaer til deres rådighed.

Maksimal udbetaling og skat

Bookmaker 1xBet opkræver ingen provision ved ind- og udbetaling af penge.

Der kan blive tilbageholdt provisioner, når der arbejdes med forskellige elektroniske systemer. Den højeste provision, når man bruger mobiloperatørers tjenester. Udbetaling af midler til et bankkort er bestemt af bankproduktets format og beløbets størrelse.

Det maksimale tilladte udbetalingsbeløb for 1xBet er 60.000 DKK. I de fleste tilfælde fastsætter hvert betalingssystem dog sine egne grænser for transaktionsbeløbet.

1xbet -dk
1xBet udbetaling og skat

Kontorets ulovlige status gør det i et vist omfang lettere at foretage ind- og udbetalinger fra kontoen. 1xBet er ikke en skatteagent i mange jurisdiktioner, så kontrollen med sikkerheden af finansielle transaktioner udføres af virksomhedens sikkerhedstjeneste.

Som en verifikation af spillerens personlige data kan bookmakeren kræve, at kunden ved første forsøg på at hæve penge fra 1xBet skal fremlægge elektroniske identifikationsdokumenter.

Mobilfunktioner

I sine nuværende aktiviteter har bookmakeren lagt hovedvægten på arbejdet med mobilapplikationer.

Der er to versioner af mobilsoftware til rådighed for kunderne, til enheder baseret på Android og iOS, med den samme avancerede og hurtige funktionalitet. Med hensyn til indhold og hastighed er de mobile applikationer fra 1xBet ikke ringere end den fulde version af hjemmesiden.

Spillere kan bruge mobilappen til at udføre alle de sædvanlige funktioner og manipulationer:

 • register;
 • indbetale midler på en konto;
 • hæve midler fra kontoen;
 • se dine egne statistikker;
 • foretage væddemål i samme format og på samme måde.

1xBet applikation giver en spiller fra hele verden mulighed for at foretage indsatser og forenkler processen, da det ikke kræver en browser, og alt det mest nødvendige på ét sted.

1xbet-mobile
1xbet mobil

Kundeservice

Et vigtigt aspekt af den vellykkede drift af kontoret på markedet er den tekniske supporttjenestens effektive arbejde. Den fungerer lige effektivt for næsten alle kunder, uanset jurisdiktion.

Der er forskellige måder at kontakte den tekniske afdeling hos 1xbet på:

 • konsultationer via online chat;
 • gratis opkald til hotline;
 • e-mailadresse til den tekniske supporttjeneste.

Behandlingstiden for anmodningen er 1-2 timer afhængigt af, hvordan oplysningerne indsendes, og hvor komplekst problemet er.

Ud over de ovennævnte metoder kan du også kommunikere med 1xBet via tredjepartsressourcer. For at gøre dette skal du blot efterlade en anmeldelse om 1xBet under en af anmeldelserne på internettet, og den vil helt sikkert blive besvaret af en repræsentant fra kontoret. 1xBet anmeldelser er også tilgængelige på vores hjemmeside, som besvares af en repræsentant for kontoret på stedet.

Der ydes også støtte til tekniske spørgsmål, hvis brugeren skriver en besked til en medarbejder fra sin personlige konto, som kaldes en konsulent. En feedbackformular er tilgængelig: det er nødvendigt at åbne siden med kontakter.

Endelig dom

Hvis du analyserer alle fordele og ulemper, bør du helt sikkert vælge online bookmakeren 1xBet. I mange år har virksomheden bevist, hvorfor den er en af de førende inden for sit segment. Her forstår perfekt, hvad målgruppen ønsker at se.

1xbet-sport
1xbet sport Danmark

Brugere, der har spillet på webstedet i mange år, bemærker, at virksomheden regelmæssigt udvikler sig, især er det mærkbart ved den udvidede funktionalitet. 1xbet – har længe været ikke bare et bookmakerkontor, men en topinstitution, hvor det er rentabelt og interessant at satse, og dette bekræftes af talrige anmeldelser af spillere på hjemmesider og fora. Du kan vurdere alle fordelene ved institutionen, hvis du registrerer dig hos 1xbet og laver dit første væddemål.

Ofte stillede spørgsmål om 1xBet

Hvordan registrerer man sig i 1XBET?

Tryk på den grønne “Register”-knap på hjemmesiden eller appen og vælg en af de fire måder at oprette en konto på.

Hvordan laver man et væddemål på 1XBET?

Vælg den begivenhed, du er interesseret i fra linjen eller live, og klik på det passende odds. Et væddemål vises i højre side af spillesedlen. Det er nødvendigt at angive beløbet og bekræfte væddemålet.

Hvordan får man en bonus hos 1XBET?

Nybegyndere hos bookmakeren kan få et freebet til den første indbetaling. For faste kunder hos selskabet er der kampagnerne “Happy Friday” og “Wednesday x2”. Læs om vilkårene for kampagnerne i bonusafsnittet.

Hvordan downloader man appen 1XBET på Android?

Du kan downloade appen på virksomhedens hjemmeside eller i virksomhedens officielle Telegram-kanal.

Hvordan downloader man 1XBET-applikationen på IOS?

Du kan downloade applikationen ved at bruge linket på den officielle hjemmeside eller i App Store