“Velkommen til sektionen Kontakt os på odds uden om Rofus! Vi er her for at hjælpe dig med alle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have om vores produkter og tjenester.

Gadeadresse:Algade 121,Hammel, Danmark
Telefonnummer:+45 30-83-09125
E-mail:contact@oddsudenomrofus.com
online chat:24-timers tilgængelighed

Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, er vores hurtigste supportservice tilgængelig via vores online chat. Vores chat-supportteam er tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og er ivrige efter at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have. Du skal blot klikke på chat-ikonet på vores websted, og en af vores venlige repræsentanter vil være glade for at hjælpe dig.

Hvis du foretrækker at kontakte os pr. telefon, er vores telefonnummer +45 30-83-09125. Vi er til rådighed i de normale åbningstider for at tage imod dit opkald og give dig de oplysninger, du har brug for. Hvis du gerne vil sende os en e-mail, er vores e-mailadresse contact@oddsudenomrofus.com. Vi vil gøre vores bedste for at besvare din e-mail inden for 24 timer.

Hvis du har brug for at besøge os personligt, er vores adresse Algade 121, Hammel, Danmark. Vi er her for at hjælpe, så tøv ikke med at kigge forbi, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Tak fordi du vælger Oddsudenomrofus til alle dine online spilbehov. Vi ser frem