BetWinner Danmark anmeldelse

BetWinner er et af verdens største online betting-websteder, der tilbyder alt fra online sportsbøger til online casinoer. De er kendt for at tilbyde en bred vifte af markeder, og de har en uovertruffen kundesupport. Deres bonusser er også gode, og spillere fra Danmark kan finde mange interessante bonusser og kampagner her.

Betwinner online bookmaker blev grundlagt i 2018 i Østeuropa og opererer under en Curacao licens. Mærket har allerede 400.000 aktive spillere. Virksomheden er især populær i Italien, Portugal, Indien og SNG-landene. Bookmakeren stopper ikke der og har for nylig forsøgt at udvide sin aktivitet i de skandinaviske lande, herunder Danmark. 

Betwinner
Betwinner

Platformen er udviklet af BetB2B, og sportsbooken tilbyder 97%+ samlede udbetalinger, et bredt udvalg af 200+ indbetalingsmetoder og unikke funktioner som Betconstructor, Bet Slip Sale og Betting Exchange.

I denne BetWinner anmeldelse vil vi give dig et uvildigt, ærligt og dybdegående kig på denne populære bookmaker – og hvad den har at tilbyde, når det kommer til online gambling. Vi vil for eksempel dække BetWinner-appen, BetWinner-bettingmarkedet, bonustilbuddet, betalingsmulighederne og meget mere. 

Licens og sikkerhed

BetWinner er et af de største og bedst kendte bettingbrands globalt med et fremragende udvalg af sikre og sikre betalingsmetoder samt transaktions-kryptering. Deres verifikations- og privatlivspolitik er også lufttæt, så du kan være sikker på, at dine data og penge er sikre her. De bruger HTTPS og anden moderne teknologi, der ikke kun holder dig sikker, men også gør din esports betting-oplevelse mere smidig og mere pålidelig i det hele taget.

Når det kommer til licensering, er BetWinner baseret på Cypern og er licenseret og reguleret af regeringen i Curacao i Caribien. Curacao-licensen betyder, at sitet er reguleret og regering, og tilgængelig n flere oversøiske lande i hele verden, omfatter de fleste europæiske nationer, Indien, Canada, Skandinavien og mere. Der er dog nogle bemærkelsesværdige jurisdiktionsundtagelser, især Storbritannien. 

Brugervenlighed og design

BetWinner-webstedet er en bevaret model af det gamle design af sportsbetting-huse i den moderne æra. Forveksl ikke dette med at vi siger, at det er gammeldags – det er bare et klassisk design gjort godt! For dem, der er vant til moderne esports-sider eller mere moderne sportsbøger, kan den græsgrønne baggrund med hvide og gule farver være et dejligt afbræk fra de sorte og neonfarver i “Matrix”-stil, der er blevet et kendetegn for mange esportsbetting-sider. 

Med hensyn til navigation tror vi, at spillere på alle niveauer vil finde BetWinner desktop-webstedet ret intuitivt. Siden er travl, da de har mange tilbud, men alt er let at finde med den øverste menulinje. Hvis du leder efter noget specifikt, er der en funktion i søgelinjen.

Betwinner Sportsvæddemål tilbud

En 97%+ samlet udbetaling venter spillerne hos Betwinner bettingfirma, men gennem Match Winner- og Asian Handicap-markederne kan denne sats endda stige til 98%+ i de bedste fodboldligaer. På den anden side ligger sekundære væddemål som Totals og Both teams to score på mellem 94%+ og 95%+. De bedste basketball- og tennisbegivenheder kommer med 98%+ udbetaling. Når det er sagt, kan Betwinner-oddsene ikke vurderes med en lavere karakter end 8,9.mt kamp i en bestemt sport, vil du kunne finde den på denne måde.

Betwinner-dansk
Betwinner sportsvæddemål tilbud

Mærkets pre-match-sektion tilbyder 1.000 begivenheder dagligt fra en lang række af 55+ sportsgrene. Fodboldspillerne kan vælge mellem 350+ eksotiske væddemål ved hver kamp, såsom Win to Nil, Total Goal Minutes og Combo bets. Basketball- og tenniskampe kommer med masser af alternative handicaps og spillerprops, mens de indiske spillere kan satse på de tilbudte Betwinner cricketbegivenheder. Spillerne kan også satse på mange outrights, på politik og specielle væddemål som vejr og selskab til at sætte et menneske på Mars først. Derudover kan spillerne placere deres væddemål på betting exchange-funktionen, hvor de kan lay eller backe deres favorithold på en lang række sportsbegivenheder. Bet Builder tilbydes også, der går under navnet Betconstructor og hjælper spillerne med at oprette akkumulatorspil fra den samme begivenhed.

Betwinner live-sektionen tilbyder en udbetaling på over 95%+, og oddsene varierer afhængigt af sport og begivenhed. 200+ spil er på linje for spillerne på daglig basis, men den funktion, der gør sektionen mere attraktiv, er Betwinner Live Streaming. De bedste fodbold- og basketballligaer er her, som Serie A, La Liga, NBA og Euroleague. Naturligvis er den danske Superligaen også præsenteret fuldt ud på siden, og udvalget af vintersport, som du kan spille på hos Betwinner, kan ikke alle onljane bookmakere prale af. 

Multi-live-funktionen giver dig mulighed for at overvåge og satse på op til 10 begivenheder samtidig. Udbetalingsfunktionen er tilgængelig under navnet Bet Slip sale. Derudover finder spillerne essentielle værktøjer som Live oddsændringer og kampstatistik. På den anden side er dette ikke tilfældet for Quickbet, men i det mindste er live bet accepten på 3-4 sekunder.

Markeder for væddemål på esports

En stor del af skrivningen af denne BetWinner-anmeldelse var at tage et kig på deres markeder for esports-væddemål. BetWinner tilbyder et fantastisk udvalg at vælge imellem, og du kan finde alt fra WarCraft III, PUBG, CS:GO, Dota 2, King of Glory og Rainbow Six.

Mange BetWinner esportsmarkeder tilbyder også et omfattende udvalg af væddemålsmarkeder, som du kan vælge imellem. Lad os for eksempel tage et kig på en af deres events: CS:GO. ESL One Road to Tio – Winstrike vs Syman.

Du vil naturligvis kunne finde dig selv i stand til at satse på den samlede vinder af kampen, men der er også et væld af andre markeder til rådighed. Du kan f.eks. forsøge at gætte den korrekte score – med lukrative udbetalinger, hvis det lykkes dig at gøre det. Der er et “Total Maps”-marked og et “Total Maps Handicap”-marked. Du finder også et “Total Maps Even/Odd”-marked, der giver endnu flere spillemuligheder.

Du kan også placere esport-spil i andre typer af spil, herunder akkumulatorer, system- og kædespil. Du vil ofte se “anbefalede” væddemål længere nede på spillesiden, når du går ind på en specifik begivenhedsside.

En af de ting, vi virkelig kan lide ved BetWinner, er, at de gør det virkelig nemt at se lige odds. Når de f.eks. kører lol-events, kan du nemt og hurtigt se lol-bettingodds direkte fra den primære “esports”-side. Du kan derefter klikke på en specifik begivenhed for at se en mere omfattende opdeling af de specifikke spiltyper, der er tilgængelige for den pågældende begivenhed.

BetWinner-mobilapp

Når vi taler om BetWinner bookmaker, er det umuligt ikke at være særlig opmærksom på BetWinner appen. Den er designet til at give dig mulighed for at satse på esports på farten, og den kan downloades gratis på alle iOS- og Android-enheder.

BetWinner-appen er hurtig, godt lavet og nem at bruge. Der er en praktisk navigationsmenu i øverste højre hjørne af skærmen, som hjælper dig med at navigere på siden. Hvis du er en ny kunde, kan du registrere en konto direkte fra appen. Hvis du allerede har en BetWinner-konto, kan du logge ind i appen ved hjælp af TouchID efter at have indtastet dit brugernavn og din adgangskode én gang.

Ved beskrivelsen af Betwinner-applikationen er det værd at bemærke muligheden for direkte søgning efter begivenheder. Esports – relativt for nylig begyndte at vinde popularitet på bettingmarkedet, så ikke alle bookmakere placerer denne sektion på deres hovedside. Heldigvis kan du med appen søge direkte efter de markeder, du ønsker, uden at spilde tid på unødvendige begivenheder. Det er også meget nemt at placere væddemål: Når du har tilføjet dine forudsigelser til væddemålsbordet, kan du bekræfte væddemålsbeløbet og placere det med et enkelt klik.

betwinner-app
Betwinner mobile

Vi bør også påpege, at du ikke behøver at downloade BetWinners mobilapp, hvis du foretrækker ikke at gøre det. De har også et fuldt funktionelt mobiloptimeret website, som giver dig mulighed for at placere væddemål via din mobile enheds internetbrowser. Det er også værd at holde øje med deres mobilkampagner, da der nogle gange er særlige BetWinner bonustilbud til mobilen.

BetWinner Denmark Velkomstbonus

BetWinners velkomstbonus for nye kunder er en af de mest generøse, der findes – og du kan nyde godt af en 100% matchet indbetalingsbonus op til 750 danske kroner! Det er utrolig nemt at gøre krav på bonussen; alt du skal gøre er at registrere en konto og fylde din konto op med op til 750 kroner. Din bonus vil derefter automatisk blive krediteret din konto. Bemærk venligst, at den mindste indbetaling, der kræves for at gøre krav på bonussen, er 7,5 DKK.


Du skal muligvis også “acceptere” at modtage bonussen, afhængigt af hvilket land du er bosat i. Dette kan gøres på siden “Kontoindstillinger” eller direkte fra siden “Indbetaling”.

Bonussen kommer med omsætningskrav på 5X, hvilket generelt er ret godt. Du skal også inkludere mindst 3 eller flere begivenheder i et akkumulatorspil, og mindst 3 af disse begivenheder skal have odds 1,40 eller højere. Du kan læse de fulde bonusbetingelser fra BetWinners hovedside “Bonus” på BetWinners side.

Andre kampagner

Sammen med et enormt generøst velkomstbonustilbud tilbyder BetWinner også en lang række løbende kampagner. Disse kan til enhver tid ændres, og de har en tendens til at bringe nye tilbud hver uge – men det er almindeligt at se money-back specials, BetWinner promokode giveaways og meget mere. Du kan se alle detaljer om alle igangværende (eller kommende) kampagner fra deres “PROMO”-faneblad, som findes i den øverste navigationsmenu på deres hjemmeside.

Betwinner promo

Betwinner Danmark betalingsmetoder

Antallet af ind- og udbetalingsmetoder er allerede en af styrkerne ved dette nye navn på bettingmarkedet. I øjeblikket er der mere end 200 betalingsmetoder tilgængelige hos BetWinner, hvilket gør denne udbyder til en af de bookmakere med det største antal tilgængelige betalingsmetoder i verden.

Spillere i Danmark skal dog være opmærksomme på, at ikke alle af dem måske ikke er tilgængelige for deres land i øjeblikket. Selv om udvalget af betalingsmetoder er begrænset geografisk, har hver region normalt flere dusin muligheder at vælge imellem.

Som vi allerede har sagt, er der et bredt udvalg af betalingsmetoder hos BetWinner. For eksempel er der forudbetalte kort i indbetalingssektionen, samt muligheden for at bruge kryptovalutaer. Især har spillerne mere end 10 muligheder, herunder traditionelle Bitcoin, Ethereum osv. 

Hvad angår almindelige betalingsmetoder, kan du bruge de klassiske muligheder, der er tilgængelige næsten overalt, såsom betaling med kort eller bankoverførsel. En række systemer, der er populære i SNG-landene, er også tilgængelige, såsom Yandex, Webmoney og Nordea.

Ud fra et sikkerhedsperspektiv kan alle spillere være helt ubekymrede. Uanset hvilken metode de vælger, er det helt sikkert takket være kryptering. Derfor minimeres risikoen for misbrug af følsomme data fra dit betalingskort af udbyderen.

Hvilken betalingsmetode du skal vælge

Da du ikke behøver at bekymre dig om gebyrer, bør du bruge den mulighed, der sikrer den hurtigste behandling, dvs. f.eks. digitale tegnebøger (Skrill og andre). De er populære ikke kun på grund af deres hastighed, men også på grund af beskyttelsen af privatlivets fred; du indbetaler dine penge til en virtuel konto. Udbetaling med kort og bankoverførsel er også populære metoder blandt spillerne.

Du bør også bemærke, at det i de fleste tilfælde kun er en metode, som du har foretaget mindst én indbetaling med, der kan bruges til at foretage en udbetaling.

Da alle indbetalingsmetoder behandles med det samme, er dit valg her noget bredere.

For eksempel vælger mange spillere således den klassiske indbetaling med kort, primært fordi overførslen af penge er yderst komfortabel, og der kræves ingen registrering. Prægede Visa-kort accepteres normalt; i tilfælde af Mastercard er det bedst at finde ud af betingelserne for brug først.

betwinner-registering
Betwinner registering

Selv om overførsler med betalingskort kan betragtes som sikre, hvis du alligevel har nogle bekymringer, anbefaler vi, at du i stedet bruger en klassisk bankoverførsel. En ulempe er dog, at bookmakeren skal understøtte øjeblikkelige bankoverførsler for din bank, ellers kan hele processen tage flere dage. Den øjeblikkelige gennemførelse af en betaling medfører normalt ikke andre gebyrer. Indbetalinger via bankoverførsel er dog noget mere kompliceret; du skal indtaste omfattende oplysninger om det selskab, som du ønsker at sende pengene til.

Derimod er det meget enkelt at bruge digitale tegnebøger; hver bookmaker tilbyder flere muligheder. Populære tjenester omfatter for eksempel den digitale tegnebog fra Skrill.

Sådan indbetaler du penge på Betwinner

Når du har oprettet din konto, skal du indbetale penge på din konto for at begynde at spille. Følgende er nogle enkle trin, som du bør følge, når du indbetaler penge på din Betwinner-konto:

 1. Åbn Betwinners hjemmeside og klik på login. Hvis du ikke har en konto, kan du nemt oprette den.
 2. Bekræft din konto, hvis du ikke har gjort det.
 3. Når du er logget ind på din konto, vil du se en indbetalingsknap i gul farve øverst på siden. Klik på knappen, og du vil blive omdirigeret til indbetalingssiden.
 4. Vælg den indbetalingsmetode, du ønsker at bruge, og udfyld de obligatoriske felter for at gennemføre indbetalingen.
 5. Klik på kassen under din indbetalingsformular.

Betwinner indbetalingsgrænser

Spillesiden tilbyder forskellige måder at indbetale penge til din konto på. Alle deres betalingsmetoder er hurtige, sikre og sikre, og du pådrager dig ikke nogen indbetalingsgebyrer. Der er et minimumsbeløb, som du kan indbetale med hver af de leverede indbetalingsmetoder.

Indskuddene behandles øjeblikkeligt, og pengene afspejles straks på din konto efter indbetalingen. Indskud er gratis, øjeblikkelige og der er ingen maksimale indskud. Tabellen nedenfor viser nogle af de forskellige indbetalingsmuligheder og deres grænser.

Sådan hæver du penge i Betwinner

Hvis du har indbetalt dine penge med succes og placeret dine væddemål, er det næste du bør vide, hvordan du kan udbetale dine gevinster. Bookmakeren tilbyder lave minimumsgrænser og behandlingstider for både indskud og udbetalinger. Følg disse trin for at hæve penge fra din Betwinner-konto.

 1. Åbn hjemmesiden og log ind for at få adgang til din konto;
 2. Besøg afsnittet Min konto;
 3. Vælg Udbetaling af midler, du kan se det i udbetalingsmenuen;
 4. Vælg din foretrukne udbetalingsmetode;
 5. Klik på udbetalingsmetoderne og indtast udbetalingsbeløbet;
 6. Klik på knappen Bekræft, og du har gennemført din udbetaling;

Betwinner Udbetaling Transaktionstid

Ligesom ved indbetalinger tilbyder Betwinner også forskellige måder at hæve penge på. Der er ingen maksimal udbetalingsgrænse, og udbetalingerne er gratis. Deres udbetalinger tager 15 minutter at behandle, og hvis det overstiger det, kan du kontakte deres kundesupport. Nedenfor er nogle af de tilgængelige udbetalingsmuligheder.

BetWinner Casino

BetWinner er primært en online sportsbook. Det tilbyder mange forskellige spil til spil i turneringer og andre forskellige spil sammen med online casinoer. Slots & live casinoer er de to primære dele af Betwinner online casinoet. Online slots området består primært af video slots som Danger High Voltage, Nile Treasures, King Jackpot og så videre. Det omfatter også et stort antal gode casinospil som bingo, keno og online crypto baccarat, som spillerne kan spille på.

betwinner-casino
Betwinner casino

Udvalg af slotspil

BetWinner tilbyder et stort udvalg af online video slotspil, som du kan vælge og spille på forskellige spilleautomater. Erfarne online casinospillere kan miste et par af deres yndlingsspil på grund af manglen på NetEnt slotspil på siden. Der er stadig en masse Pragmatic Play-spil på siden, såsom Sweet Bonanza. Ifølge vores BetWinner anmeldelse er slotspilssamlingen begrænset, og du kan opdage nogle kvalitets online slotspil og have en god tid med at spille slots på BetWinner hjemmesiden.

Blackjack

Dette spil er meget udbredt på BetWinner. Casinoet tilbyder et stort udvalg af spil under dette tema, herunder 21 Blackjack, American Blackjack, Single Deck osv. Du kan også spille en række live Blackjack spil på BetWinner, som kommer under de bedste krypto blackjack sider, herunder spil fra live casino spilleverandører rundt om i verden.

Roulette

Det er endnu et velkendt casinospil, som findes på både online og landbaserede casinoer i hele verden. Spillet er let at lære og spille, men det er også et af de mest spændende casinospil, der findes. Hos BetWinner kan du spille forskellige online roulette spil, herunder amerikansk, europæisk og fransk roulette. I live casino delen af BetWinner er der forskellige typer at vælge imellem og spille.

Levende casino

Live Casino-indstillingen på BetWinner giver både eksisterende og nye spillere mulighed for at engagere sig med live casino dealere og andre casinospillere, hvilket giver Betwinner online casino en ny dimension. Der er også et stort udvalg af spilleautomater at vælge imellem, så alle, der nyder at spille disse spil, vil have en god grund til at få en BetWinner-konto. Hvis online slots er din ting, er det usandsynligt, at du vil blive træt af at dreje hjulene på BetWinner casinoet.

Kundesupport 

Du kan kontakte BetWinner kundeservice teamet via enten live chat telefon eller e-mail adresse. Som det er i den moderne verden, er den hurtigste og mest anbefalede måde at komme i kontakt med dem på via live chat. I alle tilfælde, hvor vi testede live chat-tjenesten, var en agent online med det samme – heller ingen robotter her! Du kan faktisk gå videre og teste live chat-tjenesten for dig selv lige nu, da du ikke behøver at være logget ind som medlem for at bruge den. Spillere kan også kontakte support via sociale medier, nemlig via Facebook og Twitter.

Når det kommer til e-mail, er der en række en tilgængelig kontaktadresse afhængigt af hvilken kundeserviceafdeling du har brug for at nå. For eksempel er kontaktteamet forskelligt for generelle forespørgsler, sikkerhed og finansielle oplysninger blandt andet. Telefonnummeret er et 44 203 936-29-96 og er tilgængeligt 24/7. Hvis du ønsker at kontakte os pr. e-mail, kan du sende dit spørgsmål til info-en@betwinner.com

Konklusion

Efter at have afsluttet denne BetWinner anmeldelse er vi overbeviste om, at BetWinner er et godt valg for dem, der leder efter et sikkert, ærligt og reguleret sted at spille. Faktisk er valgmulighederne for sportsvæddemål ret omfattende, og hvis du leder efter CSGO-spil eller ønsker at satse på NBA 2K, finder du det hele i den dedikerede eSports-sektion. 

betwinner-sport
Betwinner Danmark

Vi kan også rigtig godt lide, at de tilbyder et stort udvalg af andre sportsmarkeder – dette omfatter live events og virtuelle sportsgrene. Deres casino er også stort og tilbyder spil fra mange af verdens bedste spiludviklere og softwareudbydere.

Deres velkomstbonus er også meget generøs – og husk, at du kan tjekke denne anmeldelse fra tid til anden for at finde ud af de seneste BetWinner kampagnekodetilbud. Det tager – bogstaveligt talt – sekunder at oprette en konto, og når du er registreret, kan du begynde at placere væddemål i løbet af få minutter! Klik nedenfor for at tilmelde dig i dag og få din velkomstbonus.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Betwinner en lovlig bookmaker?

Ja, Betwinner er en lovlig bookmaker, der opererer under en Curacao licens. Dets tjenester er tilgængelige i mange lande, herunder Danmark.

Hvad er den lovlige alder for registrering af en konto hos BetWinner?

For at registrere en konto hos BetWinner skal du være 18 år og derover. Spil for mindreårige er ulovligt

Tilbyder Betwinner en velkomstbonus?

Ja, Betwinner tilbyder en velkomstbonus på op til 750 DKK til alle nye spillere.

Har Betwinner en mobil app?

Ja, Betwinner har en mobilapp til Apple- og Android-brugere.

Hvilke spillemuligheder og funktioner er tilgængelige i Betwinner?

BetWinner giver dig en række forskellige sektioner at spille i. Begyndende med sportsbook, er der esports sektionen, poker, casino og en live casino sektion. Hver af disse indeholder forskellige markeder, der dækker alle spilleres interesser. Du er garanteret et sted at passe inden for de ekspansive sektioner.